Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Cibulobazalkový krém

Receptynakazdyden.cz
Fantastické spojení uzené slaniny, cibule a bazalky vás mile překvapí svoji originalitou a vyváženou kombinací chutí.
Hodnocení uživatelů:
5 minut 20 minut

Ingredience

  • 3 cibule
  • 150g anglické slaniny
  • 20g čerstvé nebo mražené bazalky
  • 1 l mléka
  • 300ml smetany
  • Knorr Hotová jíška světlá
  • 50ml olivového oleje
  • 1 vanička Knorr Bohatý bujón zeleninový
  • sůl
  • bílý pepř

Příprava

  1. Na oleji orestujeme do zlatova cibuli a anglickou slaninu na malé kostky, zalijeme litrem vody a vložíme bujon.
  2. Do vřelého vývaru přilijeme mléko, smetanu a zahustíme jíškou, přidáme bazalku, provaříme a rozmixujeme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře