Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Cibulovo-rajčatový salát

Hodnocení uživatelů:
20 minut 6 porcí Snadné

Ingredience

  • 1/2 kilogramů zralá měkká rajčata
  • 1/2 kilogramů cibule
  • dle chuti ocet
  • dle chuti sůl
  • dle chuti cukr
  • dle chuti pepř
  • dle potřeb voda

Příprava

  1. Cibule oloupeme a nastrouháme na struhadle na jemná kolečka, která následně nožem překrájíme, čímž nám vzniknou jemné nudličky.
  2. Z rajčat vykrojíme tvrdou část, která drží stonek, rozkrojíme je na polovinu a následně na plátky široké cca 1 cm.
  3. Zálivku si připravíme dle chuti z ledové vody, moučkového cukru, pepře a octa. Poměr je na chuti každého konzumenta.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře