Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Čínská rýže s kukuřicí a koriandrem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 25 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Do hrnce nalijte litr vody. Zázvor a citrónovou trávu pokrájejte. Přidejte Knorr Bujón Slepičí, kousky zázvoru, citrónové trávy, lodyhy koriandru (listy nech stranou). Uvařte silný bujón. Přeceďte ho.
  2. Na pánev vlijte sezamový olej, přidejte pórek nakrájený na půlkruhy.
  3. Po chvíli smažení přidejte předem opláchnutou rýži. Vše smažte několik minut.
  4. Rýži zalijte bujónem tak, aby tekutina byla centimetr nad ní. Vařte zvolna pod pokličkou po dobu 15 minut. Poté na 5 minut odstavte.
  5. Osmažte kukuřici, aby byla teplá.
  6. Rýži přendejte do misky, přidejte kukuřici a omáčku teriyaki. Důkladně zamíchejte, aby se rýže neslepila.
  7. Servírujte posypanou posekaným koriandrem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře