Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Cizrnový dip

Receptynakazdyden.cz
Chuť smažené cibulky s cizrnou dodá grilované zelenině, vepřovým steakům nebo pečeným bramborům tu správnou tečku!
Hodnocení uživatelů:
5 minut 10 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 1 plechovka cizrny
  • 4 lžíce Hellmann's Majonézy
  • 2 lžíce panenského olivového oleje
  • 1 střední uvařená brambora
  • 2 stroužky česneku
  • špetka soli
  • 1 menší cibule

Příprava

  1. Cibulku nakrájíme na kostičky a orestujeme na oleji, až zesklovatí.
  2. Do mixeru dáme cizrnu (z plechovky nebo 100g čerstvě uvařené), majonézu, olej, orestovanou cibulku, citrónovou šťávu a špetku soli a důkladně rozmixujeme na jemnou pastu. Pokud je dip příliš tuhý, přidáme trochu vývaru z cizrny. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Tip: Vyzkoušejte oblíbené recepty na grilování, které se skvěle hodí nejenom k tomuto dipu!
Tip: Inspirujte se recepty na další dipy a užijte si skvělé jídlo!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře