Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Čokoládová vajíčka

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 4 porce Středně obtížné

Ingredience

Tmavá čokoláda

Bílá čokoláda

Příprava

  1. Tmavá čokoláda: Cukr rozpustíme ve vodní lázni.
  2. Postupně přidáváme cukr, kakao a oba cukry a mícháme dokud se cukr dobře nerozpoustí a hmota není hladká.
  3. Nalijeme do formiček a necháme ztuhnout, pak vyklopíme do papírových košíčků
  4. Bílá čokoláda: Vše rozpustíme ve vodní lázni a nalejeme do formiček.
Tip: Můžeme nechat dvojbarevná, nebo různě ozdobit.
Tip: Tuk se nesmí vařit.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře