Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Čokoládový řez

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 4 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 90 gramů hladká mouka
  • 90 gramů polohrubá mouka
  • 1 lžíce kakao
  • 200 gramů cukr krupice
  • 3 lžíce olej
  • 3 lžíce teplá voda
  • 6 kusů vejce
  • 1 stroužek sůl

Příprava

  1. Z bílků a soli ušleháme sníh, po celou dobu šlehání přidáváme žloutky, olej a nakonec vodu.
  2. Mouku smícháme s kakaem a ručně vmícháme do ušlehaných bílků.
  3. Nalejeme na klasický plech s vysokým okrajem, pečeme ve vyhřáté troubě asi na 200°C.
Tip: Podáváme např. se zmrzlinou
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře