Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Coleslaw burger se zlatavou cibulkou

Receptynakazdyden.cz
Zkombinujte oblíbený Coleslaw s úžasnou cibulkou a pořádným burgerem! Fantastická kombinace chutí, která vás dostane!
Hodnocení uživatelů:
10 minut 15 minut

Ingredience

  • 1 kus burger houska
  • 125 gramů mletého vepřového masa
  • 3 kusy větší cibule
  • dle chuti sůl
  • dle chuti čerstvě mletý pepř
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 30 gramů bílého zelí
  • 30 gramů červeného zelí
  • 30 gramů mrkve
  • 30 gramů zeleného jablka
  • špetka čerstvé sekané pažitky
  • 3 lžíce tatarské omáčky Hellmann’s

Příprava

  1. Mrkev, 1 cibuli, jablko, bílé i červené zelí nakrájíme na jemné nudličky a smícháme s posekanou petrželkou a tatarskou omáčkou Hellmann’s. V případě potřeby osolíme a opepříme.
  2. Umleté maso opepřete a vytvarujte placku o výšce 1,5 cm o stejné průměru jako je burger houska. Opečte ji na rozpálené pánvi nebo grilu 6-8 minut z každé strany, nechte 5 minut odpočinout a posolte.
  3. Mezitím si rozříznete burgerovou housku, a opečte její vnitřní strany na rozehřátém grilu do křupava.
  4. 2 cibule nakrájíme na jemno a osmažíme na rozpálené pánvi společně s olivovým olejem a troškou soli do zlatova.
  5. Na spodní část opečené housky dáme zlatavou cibulku, šťavnatý burger a porci připraveného salátu ze zelí, mrkve, cibule, jablka a tatarské omáčky Hellmann’s.
Tip: Inspirujte se dalšími skvělými recepty na burger!
|
|
| Tisk

Kategorie

grilování burger

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře