Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Dip z pečené papriky

Receptynakazdyden.cz
Dip z pečené papriky se skvěle hodí ke všem druhům grilovaných mas, klobáskám i zelenině.
Hodnocení uživatelů:
15 minut 15 minut 2 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 3 kusy červená paprika
  • 4 lžíce Hellmann's Majonézy
  • 0,5 kusu šťáva z citronu
  • cukr
  • drcený pepř
  • sůl
  • snítka tymiánu

Příprava

  1. Papriku (2 - 3 kusy) upečeme v troubě doměkka, sloupneme slupku a odstraníme jádřince.
  2. Dáme ji do mixeru spolu s majonézou, šťávou z půlky citronu a dobře rozmixujeme na jemnou pastu. Dochutíme solí, špetkou cukru a pepřem. Na závěr přimícháme nasekanou bylinku.
Tip: Vyzkoušejte oblíbené recepty na grilování, které se skvěle hodí nejenom k tomuto dipu!
Tip: Inspirujte se recepty na další dipy a užijte si skvělé jídlo!
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře