Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Dip ze zeleného pepře

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 5 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 15 kusů zelený pepř v nálevu
  • 100 mililitrů ocet
  • 100 mililitrů olivový olej
  • 5 lžic Rama Cremefine Na šlehání nebo jogurt
  • 1 kostka Knorr Bujón Zeleninový

Příprava

  1. Rozpusťte kostku Knorr Bujónu Hovězího ve 100 ml vroucí vody a důkladně promíchejte.
  2. Smíchejte ocet s olivovým olejem, přidejte k nim vroucí bujón a důkladně rozmíchejte.
  3. Rozmačkejte pepř na desce plochou stranou nože a přidejte do omáčky (čím drobnější zrnka pepře, tím ostřejší chuť omáčky).
  4. Na závěr přidejte smetanu nebo jogurt. Hotový dip je ideální ke grilovaným masům a k salátům s obsahem křupavé slaniny, kuřecího masa nebo uzenin. Požadovanou konzistenci upravíte odpařením tekutiny vařením.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře