Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Domácí maso na burgery

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4-8 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 80 dekagramů hovězího masa mletého (bez šlach a tuku)
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kus česneky střední
  • 1 kus cibule malé
  • 1 lžička mletého chili
  • 1 lžička pepře mletého
  • 1 lžička kmína mletého
  • 1 lžička zázvoru mletého
  • sůl

Příprava

  1. Maso důkladně propracujeme s kořením, nerozpadne se nám během pečení.
  2. Když jsme maso dobře zpracovali, na grilu nebo na grilovací pánvy opečeme za 5-6 minut.
Tip: Lze připravovat i z mletého krůtího masa.
Tip: Maso nesmí stát déle než 4-5 hodin, jinak bude po opečení tuhé.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře