Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Dršťková polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 30 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Zalijte maso a polovinu zeleniny studenou vodou, přidejte kalíšky Knorr Bohatý bujón Hovězí a přiveďte k varu.
  2. Seberte vzniklou pěnu, přidejte zrnka pepře, nové koření, dva bobkové listy a uvařte intenzivní bujón.
  3. Přeceďte hotový vývar. Maso nakrájejte na proužky, zbytek čerstvé zeleniny nakrájejte na tenké nudličky (julienne) nebo nastrouhejte na struhadle.
  4. Krátce vše osmažte na másle, dosypte mouku, ještě chvíli nechejte smažit a pak přelijte hovězím vývarem. *
  5. Do takto připravené polévky přidejte hovězí dršťky a zbytek koření. Vše nechejte ještě povařit na mírném ohni po dobu cca 30 minut, následně servírujte. * Je nutné dávat pozor, aby se máslo nepřipálilo, protože pak by jídlo nebylo chutné a zdravé.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře