Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Dršťková polévka z hub

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
6 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 200 gramů hlíva ústřičná
  • 1 balení Knorr Polévka Žampiónová
  • 3 kusy brambory
  • 1 kus cibule
  • 1 kus stroužek česneku
  • 1 lžíce rajčatový protlak
  • 1 litr voda
  • 50 mililitrů rostlinný tuk
  • 1 lžička majoránka

Příprava

  1. Houby umyjte a nakrájejte na plátky. Cibuli krájejte na kusy a česnek na drobno.
  2. V hrnci rozehřejte tuk, smažte česnek, cibuli a houby a přidejte lžíci protlaku. Vše ještě chvíli smažte.
  3. Houby pak zalijte litrem studené vody a přiveďte k varu. Přidejte brambory nakrájené na kostky.
  4. Vařte do okamžiku, až budou brambory měkké. Do polévky pro lepší konzistenci a chuť přidejte sáček houbové polévky Knorr a vařte ještě 5 minut. Na závěr přidej špetku sušené majoránky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře