Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Dušená játra ve šťávě s cibulkou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 25 dekagramů játra
  • 1 kus cibule
  • 100 mililitrů smetana 12%
  • 300 mililitrů voda
  • 2 lžíce mouka
  • 2 lžíce olej
  • 1 balení Knorr Šťáva k drůbeži

Příprava

  1. Umyjte a očistěte játra, nakrájejte na kousky a přidejte koření Knorr Aromat.
  2. Nakrájejte cibuli na kostičky.
  3. Játra obalte v mouce a usmažte. Ke konci smažení přidejte na pánev cibuli a smažte do okamžiku, až zesklovatí.
  4. Vše zalijte šťávou Knorr Šťáva k drůbeži, kterou připravte se studenou vodou a se smetanou. Nechte dusit 5 minut - do okamžiku, až šťáva zhoustne. Můžete dochutit a servírujte.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře