Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Dušená kuřecí játra s rýží a kysaným zelím

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 25 minut 3 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 3 kusy cibule
  • 0,5 kilogram kuřecích jater
  • 1 kus paprika nebo lečo
  • 5 dekagramů rajčatového protlaku
  • 1 lžíce Knorr Aromat
  • 1 lžička mletého pepře
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 0,5 kilogram rýže
  • 0,5 kilogram kysaného zelí

Příprava

  1. Na drobno nakrájenou cibuli a papriku dusíme do sklovata.
  2. Pak na cibulce osmahneme játra.
  3. Přidáme rajčatový protlak, koření, podlijeme trochou vody a vaříme asi 1/4 hodiny.
  4. Mezitím rýži osmahneme na oleji.
  5. Podlijeme ji vodou, když už je téměř hotová, odstavíme z plotny, zakryjeme ji pokličkou a necháme v páře změknout zrníčka. Podáváme s kysaným zelím.
Tip: Lze připravovat i z krůtích jater.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře