Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Dušené telecí maso

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 210 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Maso umyjte, vyřezejte všechny žilky a blány, osušte, obalte ve směsi z posekaného tymiánu, rozmarýnu, soli, pepře a česneku. Takto připravené maso nechejte cca 2 hodiny na chladném místě odležet.
  2. Na pánvi osmažte maso ze všech stran spolu s nakrájenou cibulí, zalijte Knorr Šťávou k drůbeži rozpuštěnou ve 300 ml vody a 100 ml červeného vína.
  3. Vše přiveďte k varu, vařte cca 20-30 minut částečně přikryté do chvíle, kdy maso bude měkké.
  4. Ke konci dušení přidejte černý rybíz, vše vařte ještě cca 8 minut. Poté dejte maso stranou a omáčku rozmixujte. Plátky telecího masa servírujte s bramborami politými omáčkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře