Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Dýňová polévka

Hodnocení uživatelů:
15 minut 75 minut 6 porcí Snadné

Ingredience

  • 1 kus dýně Hokaido
  • 2 lžíce hl.mouka
  • 1 kus cibule
  • 1 kus Knorr Bujón
  • 4 stroužky česnek

Příprava

  1. Dýni vydlabeme a nakrájíme na kousky, dáme péct přibližně na půl hodiny (dle velikosti kousků). Mezitím si na trošce másla osmahneme nakrájenou cibuli , poprášíme moukou a s přidáním vody vytvoříme jíšku.
  2. Upečenou, měkkou dýni rozmačkáme, přidáme jíšku, Knorr bohatý bujón a prolisovaný česnek. S postupným přidáváním vody vše umixujeme do požadované hustoty, provaříme a dochutíme solí a pepřem.
Tip: Můžeme přidat muškátový oříšek či chilli
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře