Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Empanadas

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 200 gramů vepřový lančmít
  • 2 kalíšky Knorr Bohatý bujon hovězí
  • 0.50 kusů cibule
  • 1 kus stroužek česneku
  • 1 kus zelené chilli
  • 2 kusy lodyha celeru
  • 10 kusů zelené olivy
  • 1 lžíce rozinky
  • 2 lžíce rajčatový protlak
  • 1 kus svazek koriandru
  • 1 balení listové těsto
  • 2 lžíce mandle
  • 2 lžíce ocet
  • 1 lžíce olivový olej

Příprava

  1. Maso osmažte na středně prohřátém tuku.
  2. Přidejte nakrájenou na drobné kostičky cibuli, česnek, zelené chilli a celer. Smažte 3-4 minuty.
  3. Přidejte ocet, rajčatový protlak a Knorr Bohatý bujón Hovězí. Duste 20 minut.
  4. Následně přidejte olivy, rozinky a mandle. Nechte vychladit. Přidejte nasekanou nať koriandru.
  5. Z těsta vykrojte kolečka o průměru 10 cm. Okraje navlhčete vodou. Do prostředka dejte nádivku. Těsto přeložte a slepte okraje.
  6. Vrch namažte rozšlehaným vejcem. Odstavte na 20 minut. Pečte po dobu 15 minut při teplotě 180 stupňů. Servírujte teplé.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře