Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Farfalle s rajčátky a fazolkami

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 min 20 min 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 500 gramů těstoviny farfalle
  • 150 gramů zelené fazolky
  • 1 kus stroužek česneku
  • 2 kusy lodyhy řapíkatého celeru
  • 20 kusů koktejlová rajčata
  • 3 kusy mladá cuketa
  • 1 kus žlutá paprika
  • 90 gramů rukola
  • 1 lžíce vinný ocet (bílý)
  • 2 kostky Knorr Bujón Zeleninový
  • 2 lžíce olivový olej

Příprava

  1. Ve velkém hrnci přiveďte k varu osolenou vodu a uvařte v ní těstoviny al dente.
  2. Uvařte a nechte okapat zelené fazolky. Česnek oloupejte a nakrájejte na jemno. Nakrájete řapíkatý celer na kostky. Cukety nakrájejte na plátky, koktejlová rajčata na čtvrtky, papriku na kostičky.
  3. Všechnu zeleninu orestujte s česnekem.
  4. Přidejte k zelenině sklenici zeleninového bujónu Knorr a chvíli vařte, dokud zelenina nebude měkká a tekutina se nevypaří.
  5. Těstoviny smíchejte s fazolkami, přidejte zbylou zeleninu a navrch rukolu, dochuťte olivovým olejem a octem.
  6. Důkladně zamíchejte a servírujte.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře