Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Farfalle s rajčátky a fazolkami
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
10 min
20 min
4 porce Snadné Bezmasé
Ingredience
- 500 gramů těstoviny farfalle
- 150 gramů zelené fazolky
- 1 kus stroužek česneku
- 2 kusy lodyhy řapíkatého celeru
- 20 kusů koktejlová rajčata
- 3 kusy mladá cuketa
- 1 kus žlutá paprika
- 90 gramů rukola
- 1 lžíce vinný ocet (bílý)
- 2 kostky Knorr Bujón Zeleninový
- 2 lžíce olivový olej
Příprava
- Ve velkém hrnci přiveďte k varu osolenou vodu a uvařte v ní těstoviny al dente.
- Uvařte a nechte okapat zelené fazolky. Česnek oloupejte a nakrájejte na jemno. Nakrájete řapíkatý celer na kostky. Cukety nakrájejte na plátky, koktejlová rajčata na čtvrtky, papriku na kostičky.
- Všechnu zeleninu orestujte s česnekem.
- Přidejte k zelenině sklenici zeleninového bujónu Knorr a chvíli vařte, dokud zelenina nebude měkká a tekutina se nevypaří.
- Těstoviny smíchejte s fazolkami, přidejte zbylou zeleninu a navrch rukolu, dochuťte olivovým olejem a octem.
- Důkladně zamíchejte a servírujte.
Žádný nový komentář.