Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Fazole s vepřovým masem na španělský způsob

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 25 dekagramů Vepřové maso např. ramínko
  • 1 kostka Knorr Bujón Zeleninový
  • 6 plátků španělská klobasa
  • 1 kus střední cibule
  • 1 kus stroužek česneku
  • 200 mililitrů rajčatový protlak
  • 40 mililitrů olivový olej
  • 400 gramů bílé fazole

Příprava

  1. Fazole nechte na noc ve vodě a poté vařte na mírném ohni ve stejné vodě, ve které byly namočené. Přidejte k nim kostku Knorr Bujón Hovězí. Po uvaření nechte vychladnout a sceďte.
  2. Vepřové maso očistěte, umyjte, nakrájejte na kostičky a opečte dozlatova na olivovém oleji. Oloupanou cibuli nasekejte nadrobno, česnek prolisujte a přidejte k masu.
  3. Následně přidejte rajčatový protlak, klobásu nakrájenou na kolečka a fazole.
  4. Duste pod pokličkou dokud maso nebude měkké.
|
|
| Tisk
Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře