Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Fazolové lusky na smetaně

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 1 balení fazolové lusky mražené
  • 1 lžíce mouka hladká
  • 1 lžička ocet
  • 1/2 lžičky sůl
  • 1/2 lžičky cukr krupice

Příprava

  1. Fazolové lusky dusíme v malém množství vody asi 10 minut.
  2. Smetanu rozmícháme s moukou a nalijeme na fazolky.
  3. Vaříme 10 minut za stálého míchání.
  4. Ochutíme solí, cukrem a vlažným octem.
  5. Podáváme s bramborami nebo houskovým knedlíkem.
Tip: Fazolky můžeme použít i čerstvé.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře