Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Francouzská polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
4 porce Snadné S masem

Ingredience

Knedlíčky do Francouzské polévky

  • 70 gram mletého masa
  • 1 kus vejce
  • 1 kus Knorr Bujónu s bylinkami a olivovým olejem
  • 1 lžíce bílého vína
  • 4-5 hrstí strouhanky

Příprava

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu a zeleninu na malé kostičky a společně osmažíme na Ramě. Hovězí bujón rozpustíme v 1 litru horké vody a přilijeme k zelenině se slaninou. Necháme 2 – 3 minuty provařit a pak přisypeme zavářkové nudle a přidáme masové knedlíčky. Na mírném ohni vaříme asi 10 minut. Podáváme ozdobené čerstvou petrželkou nebo pórkem.
  2. Knedlíčky do Francouzské polévky Návod na přípravu: Všechny ingredience společně smícháme (bujón s bylinkami a olivovým olejem do masové směsi nastrouháme) a vytvoříme tužší hmotu, ze které lžící tvarujeme menší knedlíčky a přidáme do vroucí do polévky.
Tip: Na každý talíř dáme lžíci nastrouhaného sýra, přelijeme horkou polévkou a podáváme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře