Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Francouzské brambory na pánvi
Hodnocení uživatelů :
20 minut
40 minut
1 porce Snadné
Ingredience
- 3 - 4 kusy brambory
- 150 gramů točený salám
- 1 - 2 kusy vejce
- 1 špetka pepř
Příprava
- Brambory omyjeme, zbavíme slupky a rozkrájíme na kousky. Na pánvičce rozehřejeme trošku oleje a přidáme pokrájené brambory. Osolíme a brambory opečeme.
- Točený salám si oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Když jsou brambory pečené, přidáme k nim pokrájený salám a opečeme.
- Když je salám opečený, v misce si rozšleháme vejce, můžeme přidat malinko mléka. Osolíme a opepříme a nalijeme na brambory a necháme udělat vejce.
Tip: Hotové brambory můžeme posypat nastrouhaný sýrem.
Žádný nový komentář.