Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Francouzské brambory na pánvi

Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 1 porce Snadné

Ingredience

  • 3 - 4 kusy brambory
  • 150 gramů točený salám
  • 1 - 2 kusy vejce
  • 1 špetka pepř

Příprava

  1. Brambory omyjeme, zbavíme slupky a rozkrájíme na kousky. Na pánvičce rozehřejeme trošku oleje a přidáme pokrájené brambory. Osolíme a brambory opečeme.
  2. Točený salám si oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Když jsou brambory pečené, přidáme k nim pokrájený salám a opečeme.
  3. Když je salám opečený, v misce si rozšleháme vejce, můžeme přidat malinko mléka. Osolíme a opepříme a nalijeme na brambory a necháme udělat vejce.
Tip: Hotové brambory můžeme posypat nastrouhaný sýrem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře