Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Francouzské brambory po našem
Hodnocení uživatelů :
10 minut
20 minut
4 porce Snadné Jemně pálivé S masem
Ingredience
- 1.5 kilogramů brambory vařené ve slupce
- 500 gramů libový uzený bůček
- 1 kus barevná paprika
- 1 kus bílá cibule
- 250 mililitrů smetana ke šlehání
- 1 špetka jedlá sůl
- 1 špetka čerstvě namletý pepř
Příprava
- Do pekáče vložíme na plátky nakrájené brambory (uvařené ve slupce) a na nudičky nakrájený bůček
- Přidáme na nudličky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájenou cibuli.
- Připravenou směs v pekáči zalijeme smíchanou smetanu se solí a pepřem
- Zapečeme do křupava.
Tip: Servírujeme se zeleninovým salátem nebo s okurkou,červenou řepou apod.
Žádný nový komentář.