Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Francouzské brambory po našem

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 1.5 kilogramů brambory vařené ve slupce
  • 500 gramů libový uzený bůček
  • 1 kus barevná paprika
  • 1 kus bílá cibule
  • 250 mililitrů smetana ke šlehání
  • 1 špetka jedlá sůl
  • 1 špetka čerstvě namletý pepř

Příprava

  1. Do pekáče vložíme na plátky nakrájené brambory (uvařené ve slupce) a na nudičky nakrájený bůček
  2. Přidáme na nudličky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájenou cibuli.
  3. Připravenou směs v pekáči zalijeme smíchanou smetanu se solí a pepřem
  4. Zapečeme do křupava.
Tip: Servírujeme se zeleninovým salátem nebo s okurkou,červenou řepou apod.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře