Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Frankfurtská polévka

Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 6 porcí Středně obtížné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

  • 4 kusy brambor
  • podle chut sůl
  • 2 kusy slabých párků
  • 1 kostka bujónu
  • podle chut majoránka
  • 1/2 hrnku hladké mouky
  • 2 lžíce sádla
  • podle chut špetka pepře
  • 1 stroužek česneku

Příprava

Na sádle orestujeme do zlatova cibuli, přidáme na kousky nakrájený párek, přidáme papriku a chvíli orestujeme ,pozor aby se nepřipálila .Podlijeme vodou ,přidáme na kostičky nakrájené brambory , osolíme, opepříme, přivedeme do varu a zahustíme . Za občasného míchání vaříme brambory do měkka. Nakonec vmícháme majoránku a podle chuti můžeme přidat utřený česnek. Podáváme s chlebem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře