Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Frittata se zeleninou

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 6 kusů vajec
  • 200 mililitrů smetany
  • 40 gramů másla
  • olej
  • 1 paprika
  • 2 rajčata
  • 1 balení oliv
  • sůl
  • bazalka
  • tymián

Příprava

Zeleninu opláchneme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme olej a zeleninu lehce opečeme, poté osolíme a přidáme bylinky, promícháme a odstavíme z plotny. Vymažeme si máslem zapékací mísu a zbytek másla rozehřejeme na pánvi a přilijeme vejce rozšlehaná se smetanou a lehce osolíme. za stálého míchání necháme směs lehce srazit. Poté přidáme zeleninovou směs a naplníme s ní zapékací mísu. Troubu předehřejeme na 160 stupňů a pečeme do zlatova.
Tip: Dá se podávat studené i teplé. S pečivem nebo jen tak.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře