Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Gnocchi s žampióny a parmazánem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 50 minut 4 porce Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Rozpusťte kostku Knorr Bujón Zeleninový ve 2 sklenicích vroucí vody. Nakrájejte cibuli na kostičky, žampióny na plátky. Osmažte cibuli a žampióny na tuku Rama Culinesse.
  2. Přidejte kostku Knorr Bujón Zeleninový a Rama Cremefine na vaření a přiveďte k varu. Přidejte jíšku Jíška Hotová Knorr světlá a nechte omáčku ještě 1 minutu, za stálého míchání, vařit. Přidejte koření Knorr Aromat, bazalku a dle chuti osolte a opepřete.
  3. Uvařte brambory ve slupce, oloupejte je, rozmačkejte do podoby pyré a nechte vychladnout.
  4. Do brambor přidejte žloutky, mouku, krupici a vypracujte těsto. Vytvarujte váleček a nakrájejte na nepříliš velké kousky. Každý kousek lehce napíchněte vidličkou.
  5. Knedlíčky vařte ve vroucí vodě. Vyložte horké na talíř, přelijte připravenou omáčkou a posypejte sýrem.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře