Gratinovaný losos Hellmanns

Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Gratinování je velice oblíbené! Podlehněte mu i vy a připravte si skvělého lososa s úžasnou krustou!
Gratinovaný losos Hellmanns
15 minut 12 minut 4 porce Snadné Ryby Nelze


Ingredience

  • čerstvých filetů z lososa - 600 gramů
  • kukuřičných lupínků - 200 gramů
  • toastového chleba - 4 plátky
  • Hellmann´s Tatarské omáčky - 4 lžíce
  • plnotučné hořčice - 1 lžíce
  • parmezán -
  • petrželka listová -
  • mletý pepř, sůl -

Příprava

  1. Lososa ochutíme soli a pepřem. Dáme na plech na pečící papír.
  2. Všechny suroviny společně umixujeme v mixéru do hladké hmoty. Tuto směs naneseme do jednotlivé porce ryby a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 180°C cca 12 minut.
  3. Můžeme podávát s zeleninovým salátkem.
Tip: TIP: Lososa můžete nahradit jakýmkoliv filetem z bílých ryb ( treska, pstruh, atd. V případě, že doma nemáte kukuřičné lupínky, přidejte do krusty o tři plátky pečiva navíc.
Tisk Zavřít