Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Grilovaný candát s lehkým salátkem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 10 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

candát

salát

  • 1 kus rukola
  • 1 kus salátová okurka
  • 4 kusy cherry rajčata
  • 1 kus žlutá paprika
  • Hellmann's Dressing salátový

Příprava

  1. Filé z candáta nakrájíme na menší kousky. Dijonnaise smícháme s koprem, citrónovou kůrou a vinným octem. Do této marinády vložíme kousky ryby a marinujeme. ( stačí 12 hodin).
  2. Poté maso vyjememe a pomocí papírového ubrousku maso řádně osušíme. Grilujeme z každé strany dozlatova. ( na pánvi z každé strany cca 2 minuty).
  3. Listové saláty řádně propláchneme pod studenou vodou. Do mísy vložíme trhané saláty, krájená cherry rajčátka, papriky a okurku. Přidáme dresink Hellmann´s ( na saláty) a společně lehce promícháme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře