Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Guláš z krůtího masa

Chuť guláše je výborná a díky krůtímu masu se připravuje mnohem kratší dobu než z hovězího masa.
Hodnocení uživatelů:
10 minut 90 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 400 gramů krůtího masa
  • 1 kus velká cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 kalíšek Knorr Bohatý bujon hovězí
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti mletý kmín
  • dle chuti mleté nové koření
  • dle chuti sladká paprika
  • dle chuti majoránka

Příprava

  1. Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na větší kostky. Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso, osolíme, přidáme ostatní koření dle chuti a necháme "zatáhnout".
  2. Podlejeme vývarem a pod pokličkou dusíme, dokud není maso měkké. Připravíme si záklesku z mouky a vody a guláš jí zahustíme. Ještě asi 10 minut povaříme a je hotovo.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře