Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Guláš z václavek

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 6 porcí Středně obtížné

Ingredience

  • 300 gramů václavky
  • 3 stroužky česnek
  • 2 kusy cibule
  • 2 lžičky majoránka
  • 4 lžíce hladká mouka
  • 2 lžičky sladká a pálivá paprika

Příprava

  1. Houby nejprve očistíme a nakrájíme na malé kousky,dusíme s trochou vodydo měkka.
  2. Zvlášť usmažíme cibulku, do které nakonec přidáme hladkou mouku, tím uděláme cibulkovou zásmažku a ještě do ní nakonec přidáme hodně sladké mleté papriky a trochu ostré, aby se pěkně rozpustily v tuku. Nakonec přidáme sůl, pepř, kmín, majoránku, nakrájenou feferonku.
Tip: Podáváme na talíři s čerstvou cibulkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře