Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Guláš z vepřového kolena

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 80 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1 vepřové koleno bez kostí
  • 3 lžíce sádla
  • 1 červená cibule velká
  • 1 lžička pepře černý, mletý
  • 1 lžička kmínu mletý
  • 1 lžíce červené papriky
  • 1 lžička Knorr Aromat

Příprava

  1. Koleno oddělíme od kosti a maso nakrájíme. Odkrojenou kůži a příliš tučné maso nebudeme potřebovat. Připravíme si koření. Na sádle osmažíme cibuli, potom ji okořeníme a nakonec přidáme červenou papriku a maso. Červená paprika se přidává nakonec proto, aby jídlo nebylo hořké.
  2. Zalijeme takovým množstvím vody, aby se všechny ingredience neponořily a pod poklicí vaříme doměkka. Během vaření postupně doplňujeme vodu. Kdybychom ji přilili najednou, byl by guláš moc řídký.
Tip: Podáváme s pečenými brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře