Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hermelínovo-vaječný salát

Hodnocení uživatelů:
20 minut 6 porcí Středně obtížné

Ingredience

  • 400 gramů hermelínu
  • 200 mililitrů Hellmann's Majonéza
  • 1 bílá cibule
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 4 uvařená vejce na tvrdo
  • 3 sterilovaná okurka
  • 1 kousek čerstvého celeru
  • dle chuti sůl, pepř, petrželová a celerová nať

Příprava

  1. Hermelíny (4x100 g) nakrájíme na malé kostičky, přidáme majonézu, sůl, pepř a plnotučnou hořčici. Opatrně spojíme v celistvou směs tak aby nedošlo k přílišné devastaci kostiček hermelínu. Okurky a plátek celeru nakrájíme na malé kostičky a přidáme k hermelínové základní směsi.
  2. Cibuli nakrájíme na jemno a nasekáme i celerovou a petrželovou nať. Uvařená vejce natvrdo nakrájíme na větší kostky a přidáme do směsi. Lehce promícháme a dáme do lednice dobře vychladit.
Tip: Podáváme s čerstvým nejlépe křupavým pečivem jako vydatnější večeři.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře