Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hořčicová omáčka

Hodnocení uživatelů:
10 minut 50 minut 5 porcí Snadné S masem

Ingredience

  • 1 kremžská hořčice
  • 1/2 plecka kila
  • 1 smetana 12%
  • 3 lžíce hl.mouky
  • pepř,sůl

Příprava

  1. Plecko nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Necháme hodinu v lednici odležet.
  2. V hrnci rozpálíme olej , osmažíme zprudka maso, vyndáme ho z hrnce a seškrábneme ze dna hořčici. Maso vrátíme a zalejeme vodou. Přidáme zbytek hořčice a vaříme dokud nebude maso měkké, občas zamícháme. Nakonec dáme smetanu smíchanou s moukou a ještě 10 minut povaříme. Podáváme knedlíkem
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře