Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Houbová krémová polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 2 kusy kabanos nebo klobása
  • 500 mililitrů zeleninovo-masový vývar
  • 1 balení Knorr Polévka Žampiónová
  • 300 mililitrů smetana nebo Rama Cremefine
  • 2 kusy cibule šalotka
  • 20 mililitrů rostlinný olej
  • 2 kusy stroužek česneku
  • 2 kusy vejce
  • 1 sklenička pivo

Příprava

  1. Cibuli pokrájejte na kostičky. Opečte na oleji, přidejte česnek a chvíli opékejte.
  2. Knorr Polévku Žampiónovou smíchejte se smetanou a vývarem. Přidejte do hrnce, přiveďte k varu a na mírném ohni vařte ještě cca 3 minuty.
  3. V samostatné nádobě smíchejte žloutky s pivem. Přidejte k vařící se polévce.
  4. Polévku dejte stranou. Chvíli ji důkladně míchejte, dokud nebude sametově hustá.
  5. Kabanosy pokrájejte na plátky a orestujte je na pánvi. Pažitku posekejte na drobno.
  6. Polévku servírujte na polévkových talířích s porcí plátků opečeného kabanosu uprostřed talíře a posypanou pažitkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře