Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Houbová omáčka

Receptynakazdyden.cz
Výborná houbová omáčka, kterou připravíte do pár minut. Skvěle hodí k těstovinám, domácím gnocchi nebo ke kuřecímu masu.
Hodnocení uživatelů:
5 minut 10 minut

Ingredience

  • 300 g žampionů
  • 1 malá cibule
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 kalíšek smetany ke šlehání
  • stroužek česneku
  • špetka soli
  • 200 ml zeleninového vývaru připraveného z Knorr Bohatý bujón zeleninový
  • hrst strouhaného parmezánu
  • čerstvě mletý pepř
  • Knorr jíška světlá (podle potřeby)

Příprava

  1. Rozpálíme si hlubší pánev, ve které opečeme pokrájenou cibulku a česnek na olivovém oleji do sklovata. Přidáme pokrájené houby, které zhruba 2-3 minuty opékáme.
  2. Zalijeme připraveným zeleninovým vývarem a smetanou. Osolíme, opepříme a vaříme zhruba 10 minut. Podle potřeby dohustíme připravenou jíškou. Podáváme s těstovinami nebo k masu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře