Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Houbová omáčka s masem

Hodnocení uživatelů:
15 minut 60 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Na oleji orestujeme cibulku nakrájenou na kousky.
  2. Vložíme maso na kostky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme.
  3. Přidáme sušené houby (nebo houby čerstvé 80 gramů), promícháme, zalijeme vodou - cca 1 litr a vaříme cca 45 - 50 minut (my používáme tlakový hrnec).
  4. Uvařené zahustíme 2 vrchovat. lžícemi hl. mouky rozkvedlanými v 250 ml vody. Provaříme asi 5 minut a můžeme servírovat.
Tip: Nejlépe se hodí vařená rýže a nebo chléb.
Tip: Před zahuštěním vždy zkusíme, jestli je maso měkké, pokud by bylo tužší, je nutné ještě dovařit.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře