Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Houbová omáčka z lišek

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
4 porce Snadné

Ingredience

  • 100 gramů čerstvé nebo mražené lišky
  • 50 mililitrů slunečnicový olej
  • 1 kalíšek Knorr Bohatý bujón na Guláš
  • 1 stroužek česnek
  • 1 kus malá cibule
  • 1 kus rozmarýn (větvička)
  • 20 gramů koňak nebo brandy
  • černý pepř
  • 200 mililitr smetana
  • 10 gramů Knorr Hotová jíška tmavá
  • 1 balení Knorr Šťáva k vepřové pečeni

Příprava

  1. Na pánev dáme nakrájenou cibuli na drobno, nakrájený stroužek česneku a čerstvé nebo mražené lišky a orestujeme.
  2. Následně zalijeme Knorr Šťávou k vepřové pečeni připravenou dle návodu na obalu. Přidáme smetanu a 1 kalíšek Knorr Bohatého bujónu na Guláš. Ochutíme nasekaným rozmarýnem a černým pepřem. Zahustíme Knorr Hotovou jíškou tmavou. Podáváme s veškerým druhům pečeného masa jak bílého, tak červeného.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře