Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Houbová polévka

Hodnocení uživatelů:
20 minut 120 minut 4 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 15 kusů žampióny
  • 500 gramů brambory
  • 1 kus papriková klobása
  • dle chuti kmín
  • 2 lžíce hladká mouka
  • 1/2 kusu celer
  • 1 kus petržel
  • 1 kus mrkev
  • 1 kus cibule

Příprava

  1. Kořenovou zeleninu nastrouháme a osmažíme na oleji.
  2. Cibuli s drobně nakrájenou klobásou a moukou také orestujeme.
  3. Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky.
  4. Vše, co jsme osmažili, přidáme k bramborám a asi půl hodiny vaříme.
  5. Mezitím si očistíme žampiony a rovněž je opečeme, tak aby byly křupavé.
  6. Vysypeme je do polévky a vaříme další půl hodiny.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře