Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hovězí consomme

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 180 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Očistěte zeleninu, nakrájejte ji na menší kousky a nudličky. Nudličky odložte. Kousky nasucho opečte na pánvi až se zabarví.
  2. Přeložte takto připravenou zeleninu do hrnce, přidejte maso s kostí a zalijte dvěma litry studené vody. Přiveďte k varu a odeberte vzniklou pěnu.
  3. Přidejte koření a dva kalíšky Knorr Bohatý bujón Hovězí. Nechte vše vařit na mírném plameni 2-3 hodiny.
  4. Přeceďte vzniklý bujón a nechte zchladit na teplotu 30°C.
  5. Smíchejte mleté maso s vaječnými bílky a přidejte do bujónu. Vše přiveďte pomalu k lehkému varu a pak důkladně sceďte přes plátno.
  6. Do talíře vložte předem připravené nudličky zeleniny a servírujte s hotovým intenzivním dvojitým vývarem zvaným consomme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře