Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hovězí guláš

Hodnocení uživatelů:
30 minut 90 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

gulíáš

  • 1,25 kilogram hovězí kližka
  • 3 kusy cibule
  • 3 stroužky česnek
  • 2 lžíce protlak rajský
  • 2 lžičky sůl
  • 2 lžičky sladká paprika
  • 1,5 litrů voda
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 5 lžic olej

Příprava

  1. Očistíme maso a nakrájíme na kostky.
  2. Na oleji dozlatova osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme česnek nakrájený na plátky, 2 lžíce rajského protlaku a sladkou papriku. Lehce orestujeme, aby paprika nezhořkla, přidáme maso. Restujeme, po zatáhnutí osolíme, přidáme vodu a dusíme maso do měkka. Když je maso měkké, přidáme jíšku připravenou z hladké mouky. Můžeme přidat chilli papričku.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře