Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hovězí guláš

Hodnocení uživatelů:
60-120 4 porce Středně obtížné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 1 kilogram hovězí maso
  • 50 gramů vepřové sádlo
  • 1 kus velká cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 1 špetka majoránka, pepř, sůl
  • 1 lžíce mouka

Příprava

  1. Na tuku osmažíme cibulku.
  2. Poté přidáme na kousky nakrájené maso a červenou papriku.
  3. Pak zalijeme 1 litrem vody a necháme vařit do změknutí masa.
  4. Nakonec přidáme česnek, majoránku a pepř.
  5. Omáčku zahustíme moukou nebo jížkou.
Tip: podáváme s knedlíky nebo s chlebem
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře