Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hovězí guláš

Hodnocení uživatelů:
20 minut 200 minut 5 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1 kilogram hovězí maso
  • dle chuti slanina
  • dle chuti čerstvé bylinky
  • 6 kusů cibule
  • 4 kusy rajčata
  • dle chuti česnek
  • dle chuti pepř
  • 4 lžíce mouka
  • dle potřeb sádlo

Příprava

  1. Na sádle osmahneme cibuli.
  2. Maso nakrájíme na kostky.
  3. Přidáme k cibuli a začneme dusit. po půl hodině přidáme česnek, bylinky, nakrájená tři rajčata a mouku rozmíchanou v trošce vody.
  4. Dusíme pomalu asi tři hodiny. Do hotového guláše nakrájíme 1 syrové rajče a přidáme ještě trochu bylinek.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře