Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hovězí guláš

Hodnocení uživatelů:
30 minut 90 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 700 gramů hovězí maso
  • 1 kus cibule
  • 3 - 4 lžičky sladká paprika
  • 1 - 2 lžíce hladká mouka
  • dle chuti sůl
  • 2 lžíce olej
  • 1 kostka masox

Příprava

  1. Hovězí maso si očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme v hrnci na oleji. Přidáme hovězí maso a opečeme ze všech stran, osolíme. Přidáme papriku, promícháme a zalijeme vodou.
  2. Maso dusíme dokud není měkké. Když je maso měkké, přidáme masox. Ve vodě si rozmícháme mouku a nalijeme do omáčky. necháme tak 15 - 20 minut provařit.
  3. Pokud je potřeba guláš dosolíme. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo kolínky.
Tip: Pro vylepšení chuti můžeme do guláše přidat 2 lžíce kečupu nebo rajského protlaku.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře