Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hovězí plátky s majoránkou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 500 gram hovězí maso
  • 4 lžíce mouka
  • 4 lžíce olej
  • 1 lžíce hořčice
  • 2 lžíce rajčatový protlak
  • 3 lžíce hustá smetana (např. Rama Cremefine na vaření)
  • 1 kalíšek Knorr Bohatý bujon kuřecí
  • 1 lžíce majoránka

Příprava

  1. Hovězí maso nakrájejte na malé plátky, lehce rozklepejte, opepřete a obalte v mouce.
  2. Usmažte plátky masa na horkém oleji po dobu cca 2 minut z každé strany.
  3. Ztlumte oheň a přidejte hořčici, majoránku, rajčatový protlak a kalíšek Knorr Bohatý bujón Kuřecí, rozpuštěný v 500 ml vody.
  4. Nechejte maso podusit pod pokličkou po dobu cca 40 minut. Následně přidejte 2-3 lžíce smetany a vše přiveďte k varu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře