Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hovězí ragú na způsob Stroganov

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 15 minut 6 porcí Snadné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Maso nakrájejte napříč vlákny na 1/2 cm plátky. Tyto plátky nakrájejte na tenké a krátké proužky.
  2. Cibuli překrojte na polovinu a nakrájejte podélně na tenké plátky. Rovněž žampióny nakrájejte na plátky.
  3. Opečte maso na rozehřátém oleji. Na druhé pánvi pečte cibuli a žampióny.
  4. Rozpusťte kostku Knorr Bujón Zeleninový v 1/2 litru vody a vlejte polovinu sklenice bujónu do žampiónů s cibulí. Nechte dusit 10 minut.
  5. Přidejte maso k houbám a podle chuti pepř a sůl.
  6. Přidejte hořčici, rajčatový protlak a případně cukr. Přilijte zbytek bujónu a vše nechte 5 minut dusit.
  7. Na konec přidejte smetanu Rama Cremefine, důkladně promíchejte a servírujte.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře