Hovězí steak Barbeque s rozpečeným chlebem

Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Výborný steak z hovězí svíčkové s kousky žampionů na plátku rozpečeného chleba.
Hovězí steak Barbeque s rozpečeným chlebem
30 minut 30 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé S masem Nelze


Ingredience

  • kg hovězí svíčkové - 2
  • oleje - 200 mililitrů
  • kečupu Hellmann's - 100 gramů
  • žampionů - 500 gramů
  • provensálské bylinky -
  • barevný pepř -
  • bochník chlebu Šumava - 1

Příprava

  1. Maso nakrájíme na jednotlivé porce, z obou stran okořeníme barevným pepřem a solí.
  2. Na tuku opečeme steaky z obou stran nebo je opečeme na grilu.
  3. Společně se steakem si orestujeme na půlky překrájené žampióny.
  4. Podáváme s rozpečeným chlebem Šumava.
Tip: Výborný se Steak, Pepřovou nebo Chilli omáčkou Hellmann´s
Tip: Připravte si další recepty na oblíbené steaky!
Tisk Zavřít