Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Hovězí svíčková á la Stroganov
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
20 minut
30 minut
4 porce Snadné S masem
Ingredience
- 1500 gramů hovězí svíčková
- 100 gramů olej
- 150 gramů cibule
- 300 gramů houby (žampiony)
- 80 gramů šunka
- 50 gramů sterilované okurky
- 100 mililitrů červené víno
- 200 gramů Hellmann’s Kečup jemný
- 200 mililitrů hustá smetana
Příprava
- Hovězí svíčkovou nakrájíme na nudličky, ochutíme solí a pepřem orestujeme na oleji do zlatova, přidáme na hrubo krájenou cibuli a žampióny, vše dále restujeme.
- Zastříkneme červeným vínem. Poté přidáme kečup a zjemníme smetanou. Krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem.
- Podáváme sypané krájenou šunkou a okurkou na nudličky. Vhodná příloha je rýže nebo čerstvé křupavé pečivo.
Žádný nový komentář.