Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hovězí svíčková á la Stroganov

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 1500 gramů hovězí svíčková
  • 100 gramů olej
  • 150 gramů cibule
  • 300 gramů houby (žampiony)
  • 80 gramů šunka
  • 50 gramů sterilované okurky
  • 100 mililitrů červené víno
  • 200 gramů Hellmann’s Kečup jemný
  • 200 mililitrů hustá smetana

Příprava

  1. Hovězí svíčkovou nakrájíme na nudličky, ochutíme solí a pepřem orestujeme na oleji do zlatova, přidáme na hrubo krájenou cibuli a žampióny, vše dále restujeme.
  2. Zastříkneme červeným vínem. Poté přidáme kečup a zjemníme smetanou. Krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem.
  3. Podáváme sypané krájenou šunkou a okurkou na nudličky. Vhodná příloha je rýže nebo čerstvé křupavé pečivo.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře