Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hřibová polévka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Z vody a kostky Knorr Bujón Hovězí připravte vývar.
  2. Houby očistěte a opláchněte. Následně je usmažte. Pokud používáte mražené, lehce je rozmrazte.
  3. Přidejte vařící vývar. Smetanu smíchejte s moukou, přidejte ji k polévce.
  4. Připravte Knorr Houbová Polévka podle návodu na obalu. Vlijte ji do hrnce s vývarem a vařte několik mniut.
  5. Vejce nakrájejte na čtvrtky. Žloutky smíchejte s nevelkým množstvím horké polévky, přidejte je do hrnce a okořeňte dle chuti. Hřibovou polévku servírujte s vejci a posypanou petrželovou natí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře