Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Hřibová polévka
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
4 porce Snadné Bezmasé
Ingredience
- 1.50 litrů voda
- 50 dekagramů hřiby čerstvé nebo mražené
- 0.50 skleničky smetana (nebo Rama Cremefine)
- 2 dekagramy pšeničná mouka
- 2 kusy vejce (uvařená natvrdo)
- 1 kostek Knorr Bujón Zeleninový
- 1 balení Knorr Houbová Polévka
- 2 kusy vaječný žloutek
- 1 špetka pepř
Příprava
- Z vody a kostky Knorr Bujón Hovězí připravte vývar.
- Houby očistěte a opláchněte. Následně je usmažte. Pokud používáte mražené, lehce je rozmrazte.
- Přidejte vařící vývar. Smetanu smíchejte s moukou, přidejte ji k polévce.
- Připravte Knorr Houbová Polévka podle návodu na obalu. Vlijte ji do hrnce s vývarem a vařte několik mniut.
- Vejce nakrájejte na čtvrtky. Žloutky smíchejte s nevelkým množstvím horké polévky, přidejte je do hrnce a okořeňte dle chuti. Hřibovou polévku servírujte s vejci a posypanou petrželovou natí.
Žádný nový komentář.