Přidej si tento recept mezi své oblíbené!
Hřiby dušené ve smetaně
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů :
25 minut
35 minut
2 porce Snadné Bezmasé
Ingredience
- 300 gramů praváky nebo podhříbky
- 1 kus cibule
- 1 kus rozmačkaný stroužek česneku
- 1 sklenička Rama Cremefine na vaření
- 50 gramů margarín Rama Culinesse
- 1 kostka Knorr Bujón Zeleninový
Příprava
- Očistěte hřiby, důkladně je opláchněte a nechte okapat.
- Velké hřiby nakrájejte na proužky, malé nechte v celku.
- Oloupejte cibuli, drobně ji nakrájejte a nechte zesklovatět na margarínu Rama Culinesse. Dejte pozor, aby se vám máslo nepřipálilo, jídlo by ztratilo svoji chuť.
- Přidejte rozmačkaný česnek, hřiby, sůl a pepř.
- Rozpusťte kostku Knorr Bujón Hovězí ve sklenici vroucí vody a tímto bujónem zalijte hřiby a asi 30 minut poduste.
- Přidejte smetanu Rama Cremefine na vaření a vařte ještě 3-4 minuty. Podle chuti přikořeňte.
Žádný nový komentář.