Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hřiby dušené ve smetaně

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 35 minut 2 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Očistěte hřiby, důkladně je opláchněte a nechte okapat.
  2. Velké hřiby nakrájejte na proužky, malé nechte v celku.
  3. Oloupejte cibuli, drobně ji nakrájejte a nechte zesklovatět na margarínu Rama Culinesse. Dejte pozor, aby se vám máslo nepřipálilo, jídlo by ztratilo svoji chuť.
  4. Přidejte rozmačkaný česnek, hřiby, sůl a pepř.
  5. Rozpusťte kostku Knorr Bujón Hovězí ve sklenici vroucí vody a tímto bujónem zalijte hřiby a asi 30 minut poduste.
  6. Přidejte smetanu Rama Cremefine na vaření a vařte ještě 3-4 minuty. Podle chuti přikořeňte.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře