Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Hrníčková mramorová buchta

Hodnocení uživatelů:
Snadné

Ingredience

  • 2 hrnek cukru krupice
  • 1 vanilkový cukr
  • 2 lžíce kakaa
  • 2 hrnky mléka
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 hrnek hrubé mouky
  • 3/4 hrnku oleje
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 vanilkový pudink
  • 2 balení tvarohu
  • 4 vejce

Příprava

  1. Připravíme si tmavé těsto: 1 hrnek hladké mouky 1 hrnek hrubé mouky 1 hrnek cukru krupice 1 hrnek mléka 3/4 hrnku oleje 1 prášek do pečiva 1 vanilkový cukr 2 celá vejce 2 lžíce kakaa
  2. Připravíme si světlé těsto: 2 tvarohy 1 hrnek cukru 1 hrnek mléka 1 vanilkový pudink 1 vanilkový cukr 2 vejce
  3. Z tmavého těsta odlijeme 3/4 hrnku. Zbytek nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech . Potom po lžičkách nalijeme světlé těsto a na to (nacákáme) zbytek tmavého těsta z hrnku. Pečeme asi 30 - 40 minut na 170°C.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře